BLACK FRIDAY

MEGHOSSZABBÍTVA!
BLACK WEEKEND
2016.11.27-én (vasárnap) éjfélig.

 

Évente csak egy akciót szervezünk!
2016-ban november 25-én jön el az a nap, amikor 07.00 órától 24.00 óráig az összes 2017-es túránk meghirdetett időpontjára kedvezménnyel jelentkezhetsz! A túrákhoz kapcsolódó kedvezmény mértékét az akció napján tesszük közzé.
Csak 1 napig! Jelentkezz és FIZESS KÉSŐBB!

Már most érdemes figyelemmel kísérnetek a túraidőpontokat. A meglévő időpontok mellé folyamatosan kerülnek fel új időpontok! 
http://hegyivezetes.hu/programok

További részletek: Az akciós ár a programban szereplő konkrét időpontokra és a szabad helyek erejéig, valamint csak a 2016. november 25-én 24.00 óráig történő jelentkezés esetén érvényes!

A programra a jelentkezés az adott túra kiválasztásával kezdődik. Jelentkezni a túraprogramnál a jobb felső sarokban látható „Időpontok és jelentkezés" felirat alatt lévő dobozban, a túra időpontjába kattintva tudsz. Amint megkaptuk az interneten elküldött jelentkezésed, kapsz egy automatikusan válaszoló e-mailt („Értesítés regisztrációról”). Amennyiben nem kapod meg ezt az e-mailt, akkor valószínűleg mi sem kaptuk meg a jelentkezésed. Ebben az esetben kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot!

Ezt követően (2017. február hó első hetében) kapsz egy újabb e-mailt („Jelentkezés visszaigazolása”), melyhez csatoljuk az adataiddal kitöltött szerződést és a részvételi díj (díjrész) megfizetéséhez szükséges információkat (fizetendő összeg, bankszámlaszám, stb.). Ezen e-mail megérkezésétől számított három munkanapon belül kell a részvételi díjat (díjrészt) megfizetned a szerződésben írtak szerint. Amennyiben ez nem történik meg, úgy töröljük a foglalásodat (és nem terhel semmiféle fizetési kötelezettség). A fizetés időpontjáig tehát minden következmény nélkül elállhatsz a túrán való részvételtől.

Az akciós túrák között nem találtad az általad választott túracélt vagy időpontot? Nem tudod még eldönteni, melyik túránkon szeretnél részt venni? Esetleg bizonytalan a jövő évi szabadságod időpontja? Sebaj! Vásárolj Black Friday kupont, és vágj bele a kalandba!

További részletek >> http://hegyivezetes.hu/hirek/black-friday-kupon