Egyéni társadalmi felelősségvállalás

Egyéni társadalmi felelősségvállalás (ISR)

A hegyivezetes.hu szeretne lehetőségeihez mérten szerepet vállalni a társadalmi felelősségvállalásban, melynek keretében elsősorban a beteg gyermekeket segítő szervezeteket, alapítványokat támogatnánk a Ti bevonásotokkal. Támogatásunk módja, hogy néhány túránknál a túravezetői díjat nem a hegyivezetes.hu-nak, hanem közvetlenül az általad kiválasztott alapítványnak a számlájára kell utalnod, és a befizetésről (adományról) csak az alapítvány által kiállított igazolást kell bemutatnod a számunkra. Az általunk feltüntetett alapítvány ajánlás, természetesen másnak is adományozhatsz, csupán az a lényeg, hogy Magyarországon legálisan bejegyzett szervezetek, alapítványok, és csak Magyarországon élő rászorultak segítése lehetséges. Ha a lakóhelyeden, közvetlen környezetedben ismersz olyan szervezetet, alapítványt (pl. kórház, állatvédelem, stb.), amelynek személyesen ismered a működését és megbízol bennük, akkor oda is utalhatod az adományodat.

Kezdeményezésünk célja, hogy tudatos vásárlással Te magad is felelősséget vállalj másokért, aktívan részt vegyél a környezeted alakításában, a felmerült problémák megoldásában.

A kezdeményezés az alábbi túráinkat és túraidőpontokat érinti:

Similaun, 3606 m (5 szabad hely!) Betelt!
Időpont: 2017. július 01-03.
http://hegyivezetes.hu/similaun-3606-m

A Monte Rosa 4000 méteres csúcsai (2 szabad hely!) Garantált indulás
Időpont: 2017. július 09-14. Jelentkezési határidő: április 20. (!)
http://hegyivezetes.hu/a-monte-rosa-4000-meteres-csucsai

Kaukázus: Elbrusz, 5642 m (2 szabad hely!) Garantált indulás
Időpont: 2017. július 18-27. Jelentkezési határidő: március 15. (!)
http://hegyivezetes.hu/kaukazus-elbrusz-5642-m

Fenti programjainkra mai naptól történő jelentkezés esetén a túravezetői díjat nem feltétlenül nekünk kell fizetned, hanem azt az általad tetszőlegesen választott szervezetnek adományozhatod.

Kérünk, hogy az érintett túráknál a jelentkezés előtt feltétlenül vedd fel velünk a kapcsolatot a jelentkezés részleteinek és a fizetés időzítésének megbeszélése érdekében.

Ajánlás
Együtt a Daganatos Gyermekekért Alapítvány
Számlaszám: http://dgy.hu/hu/onissegithet

Amennyiben kezdeményezésünk pozitív fogadtatásra talál, és többen éltek a lehetőséggel, úgy még több túránkat vonjuk be, és több időpontot is közzéteszünk.

Farkas Zsolt
hegyivezetes.hu