Saját hegyi túravezető

Programjaink között nem találtad az általad megvalósítani kívánt túracélt? Nem szeretnél alkalmazkodni a csoporthoz? A Neked megfelelő tempóban szeretnél eljutni a kiválasztott célodig?

Esetleg egyedi igényeid vannak, mert csak meghatározott időben vagy egy adott napon tudsz elindulni (ami valahogy sosem esik egybe a csoportos programok kiírásával), tehát a túravezetőnek kell hozzád igazodnia, amiért akár hajlandó vagy többet fizetni?

A válasz a fenti kérdésekre: Privát vezetés - csak Te és a hegyi túravezető!

Írd meg nekünk elképzelésed (a "Kapcsolat" menüpont alatt), és mi felvesszük veled a kapcsolatot, hogy előzetesen megismerjünk, felmérjük igényeidet, elképzeléseidet a kívánt túraprogram megvalósítása érdekében (ezért fontos, hogy olyan telefonszámot adj meg, ahol elérhető vagy). Amennyiben igényeid kivitelezésében segíteni tudunk, úgy elkészítjük "személyre szabott" egyedi árajánlatunkat.

Kalandtúra szervező cégeknek, utazási irodáknak is vállalunk túravezetést egyedi megállapodás alapján!


Költségek

A privát túravezető ára megegyezés szerint – a megrendelt programtól és a helyi áraktól, a program nehézségétől, hosszától, a létszámtól és időjárási viszonyoktól függően, beleértve a hegymászó felszerelések bérleti díját is – körülbelül 160-300 euró/nap/csoport (1-7 fő). A minimum létszám 1 fő, a maximális létszám/vezető arány pedig az IFMGA/IVBV/UIAGM tagországaira vonatkozó kliensek létszámát szabályozó irányelvek szerint kerül meghatározásra.

A túravezetői díjon felül a résztvevő(k) álljá(k) a vezető túraprogrammal kapcsolatban felmerülő minden költségét (ide értve a szállást, utazást, parkolást, felvonó díját, csúcsengedélyt, nemzeti parki belépők árát), kivéve az étkezését.

Felszerelés bérlés: megállapodás szerint.
 

Időpontok és jelentkezés

Nincs aktuális időpont.

Túravezetők

Nyulász Gábor Farkas Zsolt Kiss Tamás Benedek